Пранкер послав воїна ЗСУ, але швидко поплатився / скриншот

Пранкер з TikTok зневажив українського воїна під час невдалого відео, але згодом поплатився.

Як повідомляють Телеграм-канали, тіктокер підійшов на вулиці Києва до чоловіка з елементами військової форми та спробував залучити його до свого недолугого пранку. У ролику також фігурувала дівчина.

"Валеро, брате, привіт. Ми вчора з тобою бухали", - сказав пранкер.

Очевидно, він очікував, що воїн підтримає його "легенду" й нібито "відмаже" перед дівчиною. Однак військового це ідея обурила. Він зазначив, що зовсім не "Валера", а українець - воїн ЗСУ.

"Яке "я з тобою бухав", дядьку?... Я воював", - сказав воїн.

"Ти серйозно? І що?... Ти розумієш, що ведеться відеоспостереження? Давай, йди нах*й звідси", - сказав тіктокер зі зневагою.

Воїн пішов, але пранкер за свою витівку досить швидко поплатився. За кілька годин у мережі з'явилося відео, як невідомі особи знайшли жартівника та змусили його перепрошувати. На відео видно, що блогер намагався приховати обличчя руками, але не вийшло.

Після оприлюднення відео блогер записав відео, у якому заявив про побиття та погрози. Нібито його знайшли та побили 8 чоловіків, викрикуючи расистські слова. При цьому відео з вибаченнями обіцяли нікуди не публікувати.

Крім того, пранкер заявив, що його змусили купити пікап для військових. Разом з тим, він заявив, що нібито "піднімає українську економіку" і допомагає армії.

Потім блогер заявив, що зовсім не впевнений, що герой відео "Валера" - військовий. Він має намір це перевірити. Якщо це воїн - блогер публічно попросить вибачення, якщо ж ні - ніяких вибачень не буде. Тобто, хлопець вважає таку поведінку прийнятною загалом поміж незнайомих людей на вулиці.

Ганебні інциденти з воїнами ЗСУ

На жаль, не кожен в Україні та світі навчився поважати подвиг українських воїнів, тому нерідко з'являються ганебні випадки щодо них. Наприклад, у Хмельницькому попи УПЦ МП побили травмованого воїна. Він зайшов у храм та запитав, скільки військових має загинути ще, щоб люди перестали ходити до московських попів.

Згодом сталася ще одна історія - відзначилася київська волонтерка, яка раніше обіймала посаду пресофіцерки полку "Дніпро-1" та добровольчого батальйону "Донбас" Васіліса Мазурчук. Вона заявила, що воїн, якому окупанти наживо відрізали голову, в останні миті свого життя осоромив ЗСУ.

Відзначаються й за кордоном. У німецькому Франкфурті охоронець готелю кавказької національності побив українського військового, який приїхав на реабілітацію після поранення і зайшов у готельний бар в формі Збройних сил України.

Вас також можуть зацікавити новини: