На Миколаївщині сталася трагедія / фото Вікіпедія

На Миколаївщині внаслідок підриву автомобіля на протитанковій міні загинули троє чоловіків. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Сергій Шайхет.

"Жахлива трагедія сталася сьогодні на Снігурівщині. Залишена орківська протитанкова міна забрала життя трьох чоловіків – 60-ти, 29-ти та 19-ти років", - зазначив він.

За словами Шайхета, жителі села Садове поїхали полем до лісосмуги збирати дрова, і у певну мить автівка вибухнула. Внаслідок вибуху усі троє одразу загинули.

Відео дня

"Нині на місці працюють вибухотехніки поліції та представники ДСНС. Закликаю, будьте максимально обережні. Якщо виявили вибухонебезпечний предмет, одразу телефонуйте 102", - додав очільник поліції.

Трагедії з боєприпасами

У Подільському районі Києва від вибуху гранати загинув чоловік. Граната детонувала прямо у руках 29-річного чоловіка. Він миттєво загинув. 

У Херсонській області чоловік втратив ногу, підірвавшись на російській міні.

На Херсонщині також підірвалися четверо піротехніків. Спеціалісти-вибухотехніки прибули на Херсонщину з Миколаївщини, щоб допомогти колегам. Під час розмінувальних робіт вибухнув боєприпас.

Вас також можуть зацікавити новини: