Затриманий чоловік, якого підозрюють у тому, що він вбив жінку кулаком у Харкові та втопив її тіло / фото flickr.com/waltstoneburner

В Харківській області правоохоронцям повідомили, що в ставку знайдено тіло, до ніг якого скотчем були примотані шматки асфальту.

Згодом правоохоронці дізналися, що жінку в Харкові на початку грудня минулого року кулаком вбив 50-річний чоловік, а потім втопив тіло, йдеться у Telegram-каналі Департаменту карного розшуку.

Правоохоронці з’ясували, що вбивство сталося у квартирі, господарем якої є підозрюваний.

Відео дня

"…Компанія знайомих розпивали спиртні напої, виник словесний конфлікт, після чого господар квартири завдав два удари кулаком… в обличчя потерпілій, які виявились смертельними…", – йдеться в повідомленні.

Читайте такожНа Харківщині мисливець на полюванні випадково застрелив знайомогоПравоохоронці додали, що зловмисник виніс тіло жертви на балкон і залишив там. Чоловік через тиждень повернувся у квартиру з будівельним мішком й поклав туди тіло.

Потім зловмисник попросив, щоб знайомий допоміг йому доставити тіло до водойми. Біля водойми зловмисник прикріпив до ніг жінки шматки асфальту й скинув тіло у воду.

Затримано чоловіка, якого підозрюють у тому, що він вбив жінку кулаком у Харкові та втопив її тіло / фото t.me/dkr_npu

Чоловіка вже затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства (ст. 115 Кримінального кодексу).

Раніше стало відомо, що на початку січня в одному із сіл Миколаївської області молода жінка в будинку культури вдарила у живіт п’яного знайомого його ж ножем, оскільки він на дискотеці "проявляв до неї надмірну увагу". Чоловік помер від поранення на місці злочину. Жінку затримали правоохоронці.

Вас також можуть зацікавити новини: