Російський депутат відкриває меморіальний знак імені самого себе / Вконтакте, Павло Горчаков

Депутат законодавчих зборів Вологодської області РФ Павло Горчаков взяв участь у відкритті меморіальної таблички з його ж власним ім'ям.

Читайте такожУ Росії помпезно відкрили пластікове вікно в дитсадку (фото)

Як повідомляє сам Горчаков на своїй сторінці в соцмережі «Вконтакте», його запросили взяти участь у відкритті пам'ятної дошки на фасаді будівлі ОВС в Нікольську.

Відео дня

«Приїхав на призначений час. На плацу біля відділу поліції вже вишикувався особовий склад, ветерани. На прохання начальника УМВС області Віктора Миколайовича Пестерєва разом з головою району В'ячеславом Васильовичем Пановим, зняли покривало з пам'ятної дошки під гімн Росії. Не передати ті почуття, емоції, душевне хвилювання і мій стан, коли побачив, що на цій дошці моє ім'я!», – розповів він.

Горчаков раніше працював начальником Нікольського райвідділку поліції. За його словами, те, що сталось, стало для нього "несподіванкою, але дуже приємною".

vk.com

На пам'ятній табличці зазначено, що будівля ОВС побудована за ініціативи Горчакова і під керівництвом глави ОВС по Нікольському району В'ячеслава Панова.

Крім того, в ході урочистої церемонії Горчаков вручив ветеранській організації ОВС району комплекти спортивної форми клубу "Динамо" та сувеніри.

Раніше депутат Тульської міської Думи Олег Погорєлов особисто був присутній на відкритті» сушарки для білизни у дворі житлового будинку. Повідомлення про «відкриття» з'явилося на сайті міськдуми.

11 жовтня в Росії урочисто відкрили грунтові дороги після "ремонту". Через вологість та опади «дорога» перетворилася в бруд, а учасники церемонії були змушені одягти гумові калоші.