Скабєєва заявила про голод у Британії / скриншот

Російська пропаганда видала чергову абсурдну заяву, цього разу — про уявний голод у Великобританії. Нібито в державі готуються подавати в ресторанах білок, адже цих тварин багато в парках. Однак від допомоги Україні офіційний Лондон не відмовиться.

Такою заявою відзначилася провідна пропагандистка РФ Ольга Скабєєва під час прямого ефіру на російському телебаченні. Вона сказала: "Сьогодні стало відомо, що там в деяких ресторанах подаватимуть білок. З огляду на те, що тварин багато в парках, чому б їх не їсти, маючи на увазі брак харчування. Але від рішення допомагати Зеленському, постачати зброю, вони не відмовляються. Будуть жерти білок, але гаубиці поставлять", — сказала пропагандистка.

Своє висловлювання Скабєєва підсумувала, що "сподіватися на протести" не варто. Малися на увазі уявні мітинги британців через постачання зброї для захисту України від російської агресії на тлі уявного голоду.

Нові абсурдні заяви російської пропаганди

Російський психолог Павло Раков закликав жінок в РФ гнати чоловіків на війну: "Не прощайте їм цю зраду ніколи. Всіх у військкомат, зрозуміло? Якщо він не хоче йти до військкомату, самі сходіть і скажіть: "Я знаю, де чоловік живе".

Кремлівські пропагандисти в березні запустили новий фейк про "бомбардування Донбасу". На відео показали деталь від нібито української ракети, яка виявилася запчастиною для автомобіля.

У Російській православній церкві заявили, що гвалтівник може потрапити в рай, якщо покається. А ось жертва повинна пробачити його, адже інакше відправиться в пекло.

Пропагандисти зробили брехливий сюжет про мобілізацію в Україні з використанням жартівливого ролика блогера-пенсіонера під псевдонімом "Дід Толя".

Вас також можуть зацікавити новини: