Юрій Тит-оол вбив дружину і намагався скоїти суїцид / фото vk.com/gov.tuva

Колишнього міністра сільського господарства російської республіки Тува Юрія Тит-оолу запідозрили у вбивстві дружини, після якого він намагався скоїти самогубство.

Про це повідомляє "Лента.ру" із посиланням на джерело в російських правоохоронних органах.

Тит-оолу підозрюють у вбивстві дружини під час побутової сварки: він побив дружину, завдавши їй відкриту черепно-мозкову травму. У результаті конфлікту жінка померла на місці. За словами сусідів, вони чули жіночі крики про допомогу. Після вбивства підозрюваний скоїв спробу суїциду.

Відео дня

Читайте такожГоловний слідчий Пермі покінчив з життям після наради про стрілянину в університеті

За даними "Газети.ру", інцидент стався 22 вересня. Правоохоронці знайшли ввечері у квартирі труп жінки з ознаками насильницької смерті. А поруч лежав Тит-оол із колото-різаним пораненням грудей.

"В цей час Тит-оол перебуває в реанімації. Через його вкрай важкий стан слідчі поки не можуть його опитати і з'ясувати обставини події. Криміналісти проводять огляд квартири, там знайдено кілька предметів у крові, тому поки не встановлено, чим підозрюваний міг вдарити дружину", - пише "Лента.ру".

За фактом події порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 105 КК РФ (убивство).

Чим запам'ятався Юрій Тит-оол

Тит-оол керував міністерством сільського господарства Туви у 2015 році. Перед цим він був головою адміністрації Тес-Хемського району цієї російської республіки. У липні 2016 року його заарештували за звинуваченням у шахрайстві на колишньому місці роботи і відправили у відставку з посади міністра.

У 2019 році екс-міністра засудили до чотирьох років позбавлення волі, але пізніше термін знизили до двох років і восьми місяців. Це покарання Тит-оол відбув.

Вас також можуть зацікавити новини