Тимур Бекмансуров / фото t.me/breakingmash

18-річний Тимур Бекмансуров, який 20 вересня відкрив стрілянину по студентах у Пермському державному університеті, не може говорити через трахеостому (отвір) у горлі. Він спілкується записками.

Про це пише Telegram-канал Mash.

"Після операцій стрілок знаходиться в стабільно важкому стані. Чекає переведення з реанімації в звичайну палату. Звідти його можуть доставити в Москву, у СІЗО "Матроська тиша", – йдеться у повідомленні.

А за інформацією Telegram-каналу Shot, злочинець цілком може спілкуватися самостійно.

Тимур Бекмансуров у лікарні / фото t.me/shot_shot

"Мова у нього виразна. Коли лікарі задають Бекмансурову питання, він відповідає їм без жодних труднощів", – йдеться у повідомленні.

Читайте також"Думки сплутані": пермський стрілок прийшов до тямиЗазначається, що Бекмансуров знаходиться в реанімації лікарні: "Він лежить там вже два тижні. Відтоді як прийшов до тями, дивиться байдужим поглядом. Злочинець вже пішов на поправку, йому провели безліч операцій. Ампутували ногу, дістали з тіла кулі, відключили від ШВЛ та готуються перевести у звичайну палату. Там Бекмансурова зможуть допитати слідчі".

Стрілянина в Пермському університеті: що відомо

Вранці 20 вересня в Росії у Пермському державному університеті сталася стрілянина.

В результаті стрілянини шестеро людей загинули, ще 29-постраждали.

Злочинця, 18-річного Тимура Бекмансурова знешкодив молодший лейтенант Калінін. При затриманні він стріляв у нього вісім разів.

При собі у нападника знайшли рушницю Huglu Atrox Pump, патронтаж, 100 патронів і сумку з документами.

Стрілець тривалий час планував напад, збирав гроші на рушницю та ретельно готувався.

Вас також можуть зацікавити новини