Сільські розбірки в Росії пройшли з вогником / скріншот

В російському Примор'ї побутовий конфлікт через крадіжку переріс в бойові дії тактичного рівня із застосуванням саморобного вогнемета і гарпуна для підводного полювання. Про це повідомляє телеграм-канал Shot.

Все сталося в селищі Трудове, розташованому в 30 кілометрах від Владивостока. Як стверджується, конфлікт виник через крадіжку електроенергії. 

"Один учасник суперечки нібито лякав опонентів саморобним вогнеметом, а коли у нього спробували відібрати зброю, приморський "Рембо" вистрілив у чоловіка", – пише видання.

Потерпілий отримав близько 60% опіків тіла і був госпіталізований в реанімацію. Однак на цьому конфлікт не закінчився.

"Потім сільський розбишака пальнув з рушниці для підводного полювання в голову садового товариства, що стояла поруч - гарпун пробив їй шию наскрізь, жінку вже прооперували", - йдеться в повідомленні.

Зараз місцеві силовики розбираються в цій події. Порушено кримінальну справу за статтею про замах на вбивство двох осіб. Примітно, що нападник теж опинився в лікарні з опіками.

Ситуація в Росії - останні новини

У мережі "знайшли" того, хто "ідейно надихнув" Євгена Пригожина піти штурмувати Москву. Як з'ясувалося, ще в квітні російський "воєнкор" Роман Пєгов записав велике інтерв'ю з колишнім кухарем Путіна, в рамках якого детально цікавився у ватажка найманців, чи не планує він захопити Москву.

Також в ході блискавичного заколоту вагнерівців стало відомо, що Євген Пригожин, ймовірно, використовував підроблений паспорт, щоб пройти лікування в петербурзькій клініці "Согаз". Цією клінікою володіє одна з дочок Путіна Марія Воронцова.

Вас також можуть зацікавити новини: