Володимир Путін / REUTERS

Військовий експерт Олег Жданов вважає цілком реальним переворот у Росії через війну в Україні.

Свою думку з цього приводу він висловив у інтерв'ю РБК-Україна, відповідаючи на відповідне запитання.

"Чим далі – тим більша ймовірність такої події. Чим далі – тим більше діють санкції. Оточення Путіна усвідомлює, що зв'язки із Заходом розриваються – економічні, фінансові, політичні. Вони опиняються у глухій ізоляції. Деякі, можливо, вже починають підраховувати збитки. Тому, думаю, що невдоволення там, у верхівці, зростає", – зазначив він.

"Путін раніше говорив, що всі оргвиводи буде робити після війни. Однак він вже робить ці оргвисновки. Є інформація, що він відсторонив Герасимова (начальник Генштабу Збройних сил РФ) від командування "спецоперацією" в Україні. Той, хто зараз очолюватиме цю так звану "спецоперацію", намагатиметься сісти в крісло Герасимова. ФСБ намагається перекласти провину за провал на Міністерство оборони Росії. А Міністерство оборони намагається перевести провину на ФСБ", – додав Жданов.

При цьому експерт спрогнозував, що буде, якщо президент РФ Путін ляже на операцію:

"На той період управління країною перейде до Патрушева (секретар Радбезу РФ). А спокуса – це один з найбільших людських вад. А раптом Путін після цієї операції не прокинеться? Або серце не витримає?...".

За словами Жданова, про те, що лікарі наполягають Путіну на невідкладному хірургічному втручанні, вже говорить мало не весь світ: "Колись Путін користувався послугами ізраїльських лікарів. Ізраїльські фахівці підтверджують інформацію про те, що у нього онкологія".

Раніше розслідувач Bellingcat Христо Грозєв заявив, що у Путіна серйозні онкологічні захворювання.

Вас також можуть зацікавити новини: