Москва / pixabay.com

У ніч на понеділок, 28 серпня, у російській столиці ввели план "Килим", який оголошують при виявленні непізнаного літаючого об'єкта.

Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, аеропорти Домодєдово і Внуково тимчасово не приймають і не відправляють рейси. За даними Telegram-каналів, затримано понад 15 рейсів.

Російський проект ВЧК-ОГПУ пише, що на Московський регіон йде атака безпілотних літальних апаратів. Згодом россійські ЗМІ повідомили, що столичні аеропорти відновили свою роботу.

Відео дня

О 03:47 у Міністерстві оборони Росії заявили, що збили над територією Брянської області БПЛА літакового типу.

О 04:30 мер Москви Сергій Собянін заявив, що в районі міста Люберець (Московська область) знищили безпілотник, який летів у напрямку Москви. "Попередньо постраждалих та руйнувань немає", - написав він.

Атаки дронів на Москву: останні новини

Як відомо, останнім часом атаки дронів на Москву стали майже буденністю. 

Вчора вночі у Москві заявили про атаку одного безпілотника. Столичні аеропорти закривали, було введено план "Килим". Мешканці області повідомляли, що чують вибухи. 

Згодом у Міністерстві оборони Росії заявили, що їхня протиповітряна оборона збила дрон літакового типу в Істринському районі Московської області.

Вас також можуть зацікавити новини: