Скабєєва знає, до чого все йде, впевнений Цимбалюк / скріншот

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва, як і більшість інших, прекрасно розуміє, де закінчить свої дні. У них немає ілюзій щодо того, до чого все йде на розв'язаній Росією війні проти України.

Впевненість у цьому висловив журналіст і блогер Роман Цимбалюк, говорячи про те, чому рупори Кремля продовжують нести повну нісенітницю з екранів телевізорів.

"Скабєєва і Попов абсолютно чітко знають, до чого все йде, що вони роблять, ніяких ілюзій у них немає... Женя Попов, коли вже знав, що це нацизм, люди, яких він запрошував на програми з інших країн, говорили йому, що його за це повісять. Він відповідав: "Це ж Росія, нас ніхто не переможе", - зазначив журналіст.

На його думку, залишаючись в Росії, люди "мутують": "Гаєчки закручуються... Ось чому я не мутував? Тому що я ніколи не планував там залишатися. Я ніколи там не був російським громадянином, рахунків у мене там немає, нерухомості теж немає".

Пропагандистка Скабєєва - останні скандальні заяви

Нещодавно Скабєєва викрила СБУ у форменому сатанізмі на тлі перипетій, які спіткали попів УПЦ МП у Києво-Печерській Лаврі.

Також пропагандистка заявляла про уявний голод у Великобританії. Нібито там готуються подавати в ресторанах білок, адже цих тварин багато в парках. 

Але іноді Скабєєва видає і те, що у військ РФ в Україні нічого "не виходить".