Рогозін відправив Макрону осколок зі свого хребта / vk.com/rogozin_do

Скандальний екс-глава Роскосмосу Дмитро Рогозін, якого у день народження ЗСУ "привітали" святковим "прильотом", вийшов на зв'язок і відправив листа з осколком французькому послу. Він попросив передати його президенту Франції Еммануелю Макрону.

Як повідомляє пропагандистське "РИА Новости", у листі Рогозін згадав, як проводив час з дипломатом, обговорюючи співпрацю між країнами. Втім, у день народження йому у хребет та сідниці прилетіли нібито осколки від французької гаубиці Caesar, яку отримала на озброєння Україна.

Рогозін заявив, що осколок у хребті його мало не вбив, але російські лікарі нібито зробили "диво". "Я знову живий і майже здоровий", - написав Рогозін у листі.

Відео дня

Далі він попросив посла передати вміст конверта Макрону, заявивши, що Францію тепер контролює "диктат Вашингтона". Ба більше, Рогозін згадав термін "воєнні злочини", але заявляє, що за них відповідати НАТО, а не Росія, яка знищує українські міста.

"Осколок, вирізаний хірургами з мого хребта, прошу передати Еммануелю Макрону. І ще скажіть йому, що ніхто не уникне відповідальності за воєнні злочини Франції, США, Великобританії, Німеччини та інших країн НАТО на Донбасі" - написав поранений Рогозін.

'Я знову живий': поранений Рогозін відправив Макрону осколок зі свого хребта

Поранення Рогозіна

Дмитра Рогозіна поранили під час застілля з нагоди дня народження в окупованому Донецьку 21 грудня. Загинули щонайменше двоє гостей. Ще кілька отримали поранення, зокрема і Рогозін. Про характер отриманих травм відразу з'явилося багато чуток різного ступеня правдоподібності.

Згідно з найбільш поширеною версією, Рогозін отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць і лівого стегна. Сам політик підтвердив поранення в шию, через яке йому може загрожувати параліч.

Вас також можуть зацікавити новини: