Триває російсько-українська війна / скріншот

В Україні ліквідовано російського військовослужбовця 155-ї бригади морської піхоти (в/ч 30926 сел. Слов'янка Владивосток) Андрія Малих, з якого пропагандисти ліпили "героя".

Про ліквідацію в соцмережах повідомила його дівчина. Борт з "двохсотим" героєм незабаром прибуде на малу батьківщину.

Ще в жовтні Малих розповідав у сюжетах рашистських блогерів, як героїчно підпалював ворожі танки: "Заїжджаючи в ліс, побачив танк противника, ухвалив рішення швидко знищити його. Лоб в лоб, метрів 50-100 було від нього. Я йому осколковий снаряд під вежу - він відразу ж запалав".

Фото з соцмереж окупанта

Свої військові злочини на чужій землі Малих пояснював "звільненням території від ЗСУ".

Ще за життя окупант зізнавався, що "завжди мріяв стати військовим". "Відразу, як тільки закликали мене, підписав контракт", - хвалився минулого року Малих.

Зазначалося, що окупанту всього 19 років - а його вже представили до "високої державної нагороди".

Втрати Росії в Україні-актуальні дані

Напередодні бійці 28-ї ОМБр імені Лицарів зимового походу ліквідували нахабного окупанта, який висунувся на позиції українського снайпера з лопатою.

З’явилися шокуючі кадри укритого тілами російських солдатів поля під Бахмутом, де російське командування за усяку ціну намагається прорвати оборону ЗСУ.

Тим часом у Кемеровську область прибув ще один потяг з тілами мертвих окупантів.

Також стало відомо про ліквідацію в Україні окупанта, що засвітився на відео штурму "Азовсталі" в Маріуполя. Загарбника поховали майже через місяць після своєї загибелі у Херсонській області.

Ліквідовано у боях й мобіка з загону "Барс", якого ще за життя пропагандисти охрестили ледь не "термінатором". А в Запорізькій області був знищений син топ-кадирівця Джамбулат Заураєв.

Крім того, з'явилося фото новорічного застілля самарських мобіків у ПТУ Макіївки, куди пізніше влупив HIMARS. 

Російські терористи продовжують атакувати Соледар, не рахуючись зі своїми втратами. Нещодавно в мережу злили відео одного з провальних штурмів "вагнерівцями" міста, в результаті - всіх окупантів ліквідовано.

Вас також можуть зацікавити новини: