Під Борисполем невідомі побили журналістку Тетяну Чорновол

Чорновол їхала у власному авто, коли її раптово "підрізав" невідомий автомобіль з якого вийшло кілька чоловіків. Невідомі витягли Чорновіл з-за керма, побили, а потім кинули у придорожний кювет.

За її словами, вона намагалася втекти, але її догнали і почали бити по голові. При цьому нападники нічого не говорили. Як мінімум, їх було двоє, хто вони, журналістка не знає.

Відео дня

Наразі міліція затримала вже двох підозрюваних у нападі на Чорновол

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС. Зокрема, за словами Захарченка, вже встановлено трьох осіб, причетних до нападу на громадську активістку, двоє з них затримані. З ними проводять слідчі дії, сказав міністр.

Також він повідомив, що справа перебуває на його особистому контролі.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська теж взяла під особистий контроль ситуацію з побиттям журналістки.

У МОЗ тим часом заявили, що контролюватимуть процес її лікування.

Пізніше було опубліковано відео, як машину Чорновол таранить і блокує чорний Porsche Cayenne

Автомобіль журналістки протягом п'яти хвилин намагався уникнути зіткнення з чорним Porsche Cayenne, який кілька разів її обганяв і намагався "підрізати".

В Києві близько 1,5 тисячі осіб пікетували МВС через побиття Чорновол, також акції відбулися у ще кількох містах України

Занепокоєність побиттям журналістки висловили ОБСЄ та США

Добкін розповів, кому вигідні напади на активістів Євромайдану

Напади на активістів Євромайдану в Києві та Харкові невигідні владі. Вони вигідні організаторам Майдану, тому що розігрівають «майданні» настрої, створюючи інфопривід, заявив харківський губернатор

Профільний комітет ВР пояснив, до кого можна застосовувати закон про амністію

Комітет Верховної Ради з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності направив правоохоронним органам роз'яснення щодо застосування закону про амністію учасників Євромайдану

Стало відомо, коли відновлять переговори з Європою та Росією щодо української ГТС

Україна повернеться до переговорів зі створення консорціуму з управління ГТС у січні.

У неділю проведуть Автомайдан під Межигір’ям - Батьківщина

Рада Всеукраїнського об’єднання "Майдан" збирає у неділю Народне віче на Майдані Незалежності та Автомайдан під «Межигір’ям»

Луценко впевнений, що у січні Майдан отримає новий імпульс активності

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що у січні Майдан отримає новий імпульс активності. Він також вважає, що зараз відсутні юридичні механізми для зміни влади.

Путін пообіцяв Лукашенку кредит до $2 мільярдів

Росія надасть Білорусі позику до 2 млрд доларів в 2014 році, повідомив президент РФ Володимир Путін за підсумками засідання Вищої державної ради Союзної держави

Віце-прем’єр пообіцяв студентам стипендії з російського кредиту

Про це під час брифінгу під час засідання Кабінету міністрів заявив віце-прем’єр з гуманітарних питань Костянтин Грищенко

Янукович пообіцяв виплатити зарплати київським бюджетникам

Президент України Віктор Янукович обіцяє, що питання виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери Києва буде вирішено. Президент дав відповідні доручення Кабінету міністрів.

Заборгованість із зарплати в Україні в листопаді перевищила 1 млрд грн

Заборгованість із заробітної плати в Україні у листопаді 2013 року збільшилася на 30,4 млн грн, або на 3%, і знову перевищила поріг у 1 млрд грн, становивши 1,019 млрд грн, повідомили у Державній службі статистики України.

Україна не наполягає на перегляді Угоди про асоціацію - Азаров

«Ми не ставимо зараз перед собою завдання перегляду угоди, проте умови її, як би сказати, імплементації, можуть бути покладені в основу наших переговорів (з Європейською комісією)», - відзначив прем'єр.

49,7% українців готові вийти на вулиці з протестом у разі погіршення умов життя (опитування)

Майже половина українців (49,7%) у разі значного погіршення умов життя готова вийти на вулиці з протестом. Згідно з опитуванням, яке проводилось у березні 2013 році, на вулиці були готові вийти 49% громадян.

Українця з судна «Арктик Санрайз» амністовано і він скоро повернеться додому

Росія амністувала громадянина України Руслана Якушева, члена екіпажу судна «Арктік Санрайз». Зараз Генконсульство України в Санкт-Петербурзі надає Якушеву сприяння в його якнайшвидшому поверненні на Батьківщину, повідомляє МЗС.

Соціологи назвали електоральні уподобання українців на президентських виборах

Чинний Президент України Віктор Янукович програє у другому турі президентських виборів представнику опозиції і Петру Порошенку.

Кабмін планує до кінця тижня підписати газову угоду зі Словаччиною

Україна планує в найближчі 2-3 дні підписати угоду із Словаччиною з організації реверсних поставок газу, повідомив на брифінгу в Кабінеті міністрів міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький.

Ще 12 млрд дол. від Росії надійдуть на початку 2014 року - Азаров

Україна очікує, що Росія на початку 2014 року здійснить черговий викуп українських євробондів на 12 млрд дол. Як передає кореспондент УНІАН, про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив на засіданні Кабінету міністрів

Католики та протестанти відзначають сьогодні Різдво Христове

Сьогодні, 25 грудня, католицька, протестантська та частина православних церков відзначають одне з найбільших свят у році – Різдво Христове.