Бойовики обстріляли позиції ЗСУ / фото УНІАН, Анатолій Степанов

Сьогодні на Донбасі внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення, вони перебувають у стані середньої тяжкості.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"З початку доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - мовиться у дописі.

Відео дня

Так, поблизу Луганського окупанти здійснили обстріл зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У напрямку Кримського ворог двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм російські найманці обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу Красногорівки. Також біля Новозванівки ворог застосував міномети калібру 120 мм.

Читайте такожСтало відоме ім'я загиблого поблизу Гранітного українського військового (фото)

У бік Троїцького окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотника, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

"Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров'я обох - середньої важкості", - повідомили у ООС і додали, що наші захисники "відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння".

Як повідомляв УНІАН,у середу, 27 жовтня, бойовики обстріляли житлові райони населеного пункту Трьохізбенка, що на Луганщині.