У будинку Рожкової проводять обшук / Фото facebook.com

Обстановка на місці спокійна, але мешканці підтвердили, що всередині справді є правоохоронці, передає ТСН

На місце також приїхав наряд патрульної поліції. Кажуть, їх викликали власники будинку, які поскаржилися на незаконний обшук. Згодом з'ясувалося, що слідчі дії у будинку ведуться без порушень, з усіма документами. Причини обшуку не називають.

Читайте такожУ Гонтаревої призначили головного інспектора по банках

За інформацією джерел ТСН, може йтися про можливу причетність Рожкової до банкрутства банку "Михайлівський" та махінації на користь "Платинум-банку". Саме його менеджером Рожкова колись була.

У свою чергу журналіст проекту "Гроші" Олександр Дубінський на своїй сторінці у Facebook назвав причину обшуку - доведення до банкрутства банку "Михайлівський".

Також журналіст повідомив, що обшуки проводяться і в бізнесмена Бориса Кауфмана, який "легалізувався" як власник "Платинум Банку".

Судячи з переліку підозрюваних, продовжив Дубінський, екс-глава правління банку "Михайлівський" Ігор Дорошенко, сидячи в СІЗО, "здав всю банду".

"У рішенні суду про проведення обшуку зазначено, що він вступив в злочинну змову зі згаданими Кауфманом і Рожковою, а також - Григорієм Гуртовим і Дмирий Зінковим (обидва - топ-менеджери у "Платинум")", - написав журналіст.

Офіційного коментаря знімальна група чекатиме й від слідчих, і від самої Рожкової.