"Бернлі" дав серйозний бій чинному чемпіону / фото REUTERS

У матчі 18-го туру чемпіонату Англії трапилася головна сенсація всього футбольного дня. "Ліверпуль" на своїй домашній арені "Енфілд" програв одному з аутсайдерів АПЛ "Бернлі". Підопічні Юргена Клоппа перервали свою дивовижну серію.

Останній раз "мерсисайдці" програвали вдома ще в квітні 2017-го року. З того моменту рівно 68 матчів поспіль вони не знали поразок в рідній фортеці.

Єдиний гол в матчі трапився під кінець гри. На 83-й хвилині воротар "Ліверпуля" Аліссон порушив правила. Гості отримали право пробити пенальті. Ешлі Барнс реалізував одинадцятиметровий. У підсумку 0:1 на табло. 

Нагадаємо, що в наступному турі "Ліверпуль" зіграє з "Тоттенгемом". Матч відбудеться 28 січня. 

Англійська Прем'єр-ліга. 18-й тур.

"Ліверпуль" – "Бернлі" - 0:1

"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон, Фабіньо, Матіп, Александер-Арнольд, Шакірі (Мінаміно, 84), Вейналдум, Тьяго, Мане, Орігі (Фірміно, 57), Окслейд-Чемберлен (Салах,57)

"Бернлі": Поуп, Тейлор (Пітерс, 49), Мі, Тарковскі, Лоутон, МакНіл, Браунхіл, Вествуд, Брейді (Гудмундсон, 65), Барнс, Вуд

Стадіон: "Енфілд" (Ліверпуль, Англія)

Огляд матчу опублікував YouTube-канал "Ліверпуля".

Читайте такожГольовий пас Ярмоленка приніс Вест Хему перемогу в матчі АПЛ (відео)

АПЛ: положення команд

  • "Манчестер Юнайтед" (40 очок) на вершині таблиці. "Лестер" в активі має 38 очок і ділить з "Ман Сіті" другу сходинку, який теж має 38 пунктів. Щоправда, в "містян" є гра в запасі.
  • "Ліверпуль" (34 очки) йде четвертим. "Тоттенгем" на п'ятому місці з 33 очками.
  • "Бернлі" піднявся на 16-е місце. У них 19 очок.