Для чоловіка важлива незалежність, хоча б в невеликих проявах \ фото: ua.depositphotos.com

Народження дитини в сім'ї є серйозним кроком. Готуватися до нової ролі варто заздалегідь, причому будь-який чоловік розуміє, що його життя після появи малюка вже не буде колишнім.

До серйозних змін готовий не кожен. У такій ситуації варто прямо обговорити з людиною, якими вона бачить розвиток подальших відносин і скільки ще часу їй знадобиться, щоб прийняти серйозне рішення.

Для чоловіка важлива незалежність, хоча б в невеликих проявах. Чоловік також розуміє, що дитина може забрати більшу частину його вільного часу, який він міг би витратити в своє задоволення. Якщо жінка готова пожертвувати деякими моментами заради появи дитини, то чоловік може чинити опір до останнього. Тут важливо на ранньому етапі відносин почати з'ясовувати, як чоловік в принципі ставиться до дітей і чи думає про своїх. Відповіді, як правило, дають зрозуміти, чи варто продовжувати відносини з такою людиною.

Відео дня

Читайте такожЕксперти назвали 7 правил курортних романівІноді відмова мати дитину може бути пов'язана з небажанням чоловіка продовжувати свій рід з конкретною жінкою. Так, йому подобається компанія цієї жінки, подобається вона як особистість, і в принципі у нього все добре. Але ось дітей він зовсім не хоче заводити, принаймні, поки знаходиться у відносинах саме з цією жінкою. Тут досить складно змінити ситуацію на свою користь, швидше за все, варто поговорити і подумати, чи потрібні безперспективні відносини надалі, пише womanhit.

Вас також можуть зацікавити новини