Пошкоджений двигун літака "Белавіа" після того, як він викотився за межі ЗПС / фото з соцмереж

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" жорстку посадку здійснив літак авіакомпанії "Белавіа", під час посадки він викотився за межі злітної смуги.

"Тепер інші рейси, які прямували в аеропорт "Бориспіль", перенаправляють в інші аеропорти по всій Україні", - йдеться в повідомленні на сторінці "Євромайдан" у Facebook.

Як зазначає видання Главком з посиланням на пасажирів, які летіли рейсом іншої авіакомпанії, в «Борисполі» сталася аварія літака через жорстку посадку.

Відео дня

За їхніми словами, команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміну місця посадки.

Читайте такожВ аеропорту "Бориспіль" аварійно приземлився літак (відео)

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і вирушає до Києва (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», - наводять пасажири слова командирів літака.

В результаті аварії смугу закрили для польотів. Через перевантаження другої злітно-посадкової смуги «Борисполя» частину рейсів відправляють до Харкова та Одеси.

Сайт аеропорту «Бориспіль» не має жодної інформації про подію. Сайти, що відслідковують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків.

О 20:32 стало відомо, що деякі літаки сідають в «Борисполі», але для того щоб зняти навантаження, більше літаків відправляють до інших аеропортів.

Нагадаємо, 22 грудня 2017 року літак авіакомпанії "Белавіа" здійснював посадку в "Борисполі", але під час неї виїхав за межі злітної смуги.