Поліція відкрила справу / фото УНІАН

На Черкащині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого вбивства собаки жителем одного із сіл Кам’янського району.

Читайте такожУ Дніпрі поліція почала розслідування за фактом смерті безхатька, який заживо згорів у центрі міста

Як інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Черкаській області, сьогодні вдень до Кам’янського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на паркані домоволодіння одного із місцевих жителів висить мертвий собака.

Відео дня

«По прибуттю правоохоронців за викликом чоловік вже встиг зняти з паркану мертву тварину та викинути її у яму. Правоохоронцям чоловік розповів, що собаку він неодноразово намагався позбутись, оскільки він заважав йому відпочивати. Тому він схопив його та вбив, підвісивши на власному паркані», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. На даний час з ним працюють правоохоронці.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.