Внаслідок удару в автомобілі розбилося лобове скло / фото: Новости N

Вранці у четвер, 30 січня, у Миколаєві, на вулиці Великій Морській, між Малою Морською і Гражданською, "Мерседес" на смерть збив жінку.

Про це повідомляють "Новости N".

Читайте такожАвтобус влетів у фуру: з'явилося відео ДТП у Вінниці

"Мерседес" їхав Великою Морською з боку вулиці Московської в напрямку Садової.

За твердженням водія, він не встиг зреагувати і зупинитися, коли на дорогу вибігла жінка. Від удару жінка-пішохід відлетіла на тротуар. Внаслідок отриманих травм жінка загинула.

Очевидці стверджують, що "Мерседес" мчав на великій швидкості зустрічною смугою для пасажирського транспорту. Удар був такої сили, що в автомобілі розбилося лобове скло і спрацювали подушки безпеки. В результаті автомобіль зупинився приблизно в 50 метрах від місця ДТП.

Після інциденту водія побили очевидці аварії. За його словами, відразу після ДТП біля нього зупинилося кілька автомобілів, що їхали слідом в попутному напрямку, з них повискакували водії і з криками почали його бити. Розправу припинили перехожі, які втрутилися у сварку, а потім - наряд патрульної поліції.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі водій за кермом іномарки проігнорував світлофор, в результаті чого авто вилетіло на перехрестя і кінець кінцем врізалося в будівлю.