Тривають слідчі дії / фото: ДПСУ

В Одеській області на держкордоні затримано іноземця, який доставляв кокаїн до Молдови через Україну.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Південного регіонального управлінні Держприкордонслужби України, в пункті пропуску «Кучурган - Первомайськ» правоохоронці затримали громадянина Молдови, який мав намір через державний кордон України перемістити наркотичні засоби і психотропні речовини, серед яких - амфетамін і кокаїн.

Читайте такожСБУ спалила 4 тони наркотиків на 100 мільйонів доларів (фото)

Відео дня

Як зазначається, цей зловмисник - спільник іншого громадянина Молдови - організатора цієї злочинної схеми, який раніше налагодив поштовий канал контрабанди наркотиків і був затриманий ще в жовтні минулого року в Одесі.

Затриманий нині зловмисник, залишаючись на свободі, продовжив вести наркобізнес. Він змінив схему контрабанди - намагався особисто доставити наркотики клієнту з Молдови.

Як повідомляє Управління СБУ в Одеській області, затримали 32-річного наркодилера під час спроби переміщення через держкордон більше 120 грамів кокаїну та амфетаміну, які він заховав у своїх особистих речах.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотиків) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії. Встановлюються інші особи, причетні до функціонування наркотрафіку.

Згідно з рішенням Приморського райсуду Одеси, зловмисника узято під варту терміном на два місяці. Йому також визначено заставу в розмірі 420 тис. грн.