Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав / фото varta1.com.ua

У Львові екс-мер міста Любомир Буняк з дружиною потрапили у ДТП. Як повідомив УНІАН координатор громадської організації «Варта 1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася 24 жовтня о 17.30, в історичній частині міста, на перехресті вулиць Мельника – Єфремова де проходить трамвайна колія.

Читайте також"Lexus на шаленій швидкості вилетів нізвідки": другий учасник жахливої ДТП у Харкові зробив офіційну заяву

Внаслідок зіткнення автомобіля Citroеn, за кермом якого за свідченням очевидців перебував колишній мер Львова Любомир Буняк, з автомобілем Opel, ніхто не постраждав, обидва транспортні засоби зазнали технічних ушкоджень.

Відео дня
Транспортні засоби зазнали технічних ушкоджень / фото varta1.com.ua

Як розповів журналістам сам Буняк, за кермом автомобіля Citroen у момент зіткнення була його дружина.

«Ми їхали вулицею, коли нас вдарив інший автомобіль, який на значній швидкості перелаштовувався з іншої смуги. Водій іншого автомобіля залишився на місці ДТП, викликали поліцію», - розповів Буняк.

Читайте такожУ Києві автомобіль патрульної поліції наїхав на пішохода

Як повідомили УНІАН у прес-службі патрульної поліції Львова, за кермом автомобіля Citroеn перебувала жінка, яка не виконала вимогу дорожнього знаку «дати дорогу» та здійснила зіткнення з автомобілем Opel, який рухався в другому ряді. Водій порушила правила дорожнього руху.

За кермом автомобіля Citroеn перебувала жінка / фото varta1.com.ua

Матеріали оформлено за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) ККУ.

Довідка. Любомир Буняк був міським головою Львова у 2002-2005 роках. Він став єдиним мером Львова, якого депутати міськради таємним голосуванням відправили у відставку за півроку до завершення каденції.