Італієць по-звірячому зґвалтував українку / фото ua.depositphotos.com

В Італії чоловік побив та зґвалтував 25-річну українку. В неї діагностували крововилив у мозок та переломи кісток над очницями.

Як пише Primocanale, інцидент стався у Генуї на північному заході країни.  31-річного мешканця, який підозрюється у зґвалтуванні українки, затримали правоохоронці.

За попередніми даними, чоловік познайомився з українкою 8 березня у нічному клубі та заманив її до себе додому. Підозрюваний кілька разів ударив її головою об стіну. Потерпіла розповіла, що він приймав наркотики та був надзвичайно агресивний.

Відео дня

"Внаслідок злочинних дій підозрюваного, в українки стався крововилив у мозок, а також були переламані кістки над очницями. Вона була госпіталізована і протягом 60 днів лікарі боролися за її життя", – йдеться в матеріалі. 

Дівчина прийшла до тями та дала свідчення правоохоронцям. Італієць постане перед судом.

Інциденти з українцями за кордоном

У квітні в Польщі 63-річний українець підпалив себе під будівлею консульства в Кракові. Чоловік зробив це на знак протесту і закликав українців повернутися на батьківщину, щоб захистити країну від Росії. Згодом стало відоом, що він помер у лікарні.

У березні в Польщі раптово померла 12-річна українка. Дівчинку намагалися реанімувати протягом години, але врятувати її не змогли.

Раніше в Британії померла 14-річна українка. Пошуками дівчинки займалася поліція міста Доуліш після того, як від родичів надійшла заява про її зникнення. Її знайшли непритомною на пляжі, дівчинка померла в лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: