Анна Asti зрадила Україну / фото-instagram

Опальна українська співачка Анна ASTI, яка зрадила батьківщині і мовчить про повномасштабну війну РФ проти України, готується до втечі в Дубай. Вона не хоче жити на території країни-агресорки, адже там її змушують платити податки і відмовитися від українського паспорта.

Блогер Богдан Беспалов розкрив таємниці співачки. У новому відео він зачитав "інсайдерський злив" від своїх підписників, в якому зазначено, що Асті хотіла відновити кар'єру в Україні. Однак зрадниця не встигла, вона приїхала до Києва 23 лютого 2022 року.

"Привозили ASTI до Києва за день до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У Ані була ціла промо-кампанія на українських радіостанціях, присвячена виходу дебютного синглу. Була вона з чоловіком Станіславом у Києві. 24 лютого вона зі столиці вирушила до Черкас, звідки вона родом, попрощатися з батьками. Найцікавіше, що ані маму, ані кого-небудь з родичів вона з собою не забрала. Потім поїхала на захід України, звідти в Польщу, а після в Калінінград, і в Петербург", - розповіли інсайдери.

В цей же час путініст Філіп Кіркоров пропонував випуск пісні з Асті. Співак запропонував їй презентувати новий трек 8 березня. Вона думала все відкласти, але швидко передумала. Повномасштабна війна в Україні не зупинила зрадницю в її бажанні заробляти в РФ. 

Інсайдери стверджують, що чоловік ASTI, Станіслав Юркін, дуже хитрий і корисливий чоловік. Він ревнує її до всіх чоловіків, нерідко проявляє жорстокість. Але співачка все терпить.

"Він відразу наполіг на тому, щоб Асті тримала язик за зубами, переконавши в тому, що РФ швидко поглине Україну. ASTI пощастило, ніша Лободи в цей час звільнилася. Аня дуже швидко її зайняла. З грошима у сімейства проблем немає, з корпоративів гроші ллються рікою. Ось тільки Кремль кошмарить всіх податковими історіями, і ASTI не виняток", - додав Беспалов, зачитуючи повідомлення від інсайдера.

Чоловік ASTI нібито придумав цілу схему для виведення грошей співачки з РФ. Вони переводять всі її доходи на офшорні рахунки. До кінця року співачка і її чоловік планують втекти з РФ в Дубай, а до цього вони намагаються заробити максимальну кількість грошей.

"Окремо хочу сказати про громадянство Ані. Вже були дзвіночки зверху, що потрібно міняти паспорт на російський. Але вона не хоче. Адже з українським легко їздити в улюблену Америку. А так все стане в рази складніше", - розповів Беспалов.

Навряд чи тепер зрадниці вдасться уникнути перевірок в РФ. "Зливи" зірок часто розкривають секрети артистів, що призводить до проблем у їхній кар'єрі.

Що відомо про співачку ASTI

Анна Дзюба народилася в Чернівцях, свою кар'єру вона розпочала у складі дуету Artik&Asti. Співачка живе в РФ, хоча в Україні залишилися її родичі. Однак зрадниця мовчить про повномасштабну війну і не засуджує путінський режим.

Позиція Асті очевидна, вона продовжує виступати з концертами в РФ, записує пісні з путіністами і наполегливо робить вигляд, що не помічає всього, що відбувається. Крім цього, співачка постійно провокує користувачів мережі. 24 лютого, в річницю початку повномасштабної війни, вона цинічно заспівала "Чорнобривці", а незабаром після цього отримувала нагороди на одній сцені з Кіркоровим і верещала від щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: