Причиною смерті став нещасний випадок: дівчина могла послизнутись у ванні / фото: @liay5 / Instagram

Світова зірка покеру і кіберспорту, 26-річна Лілія Новікова трагічно загинула у Москві в ніч на 12 червня.

Про це повідомляє «Московский Комсомолец».

Тривогу забили батьки дівчини, які перебували за містом, а Лілія повинна була бути у квартирі на Кутузовському проспекті.

Відео дня

У літньої сусідки були ключі від квартири Новікових, і на прохання батьків вона навідалася до квартири кіберспортсменки. Зайшовши, сусідка виявила Лілію у ванні без свідомості. Вона лежала без одягу, проте ніяких слідів насильницьких дій на тілі не було. Сусідка викликала «швидку допомогу» і родичів загиблої.

Читайте такожУ Росії через небезпечний трюк розбився відомий блогер (відео 18+)

За попередньою версією медиків, причиною смерті став нещасний випадок: дівчина могла посковзнутися. Знайомі Лілії розповіли, що вона ніколи не скаржилася на здоров'я і завжди була життєрадісною. Крім того, молода москвичка була справжньою зіркою карткових і комп'ютерних ігор міжнародного рівня.

Відзначається, що домогтися великих виграшів і перемог в онлайн-стратегіях їй допомагав неабиякий інтелект і глибокі математичні знання. Кілька років тому Новікова отримала професію інженера-конструктора, закінчила МДТУ ім. Баумана за фахом «Металорізальні верстати та інструменти».

Дівчина була автором кількох блогів в соцмережах і популярного відеоканалу, на якому регулярно публікувала майстер-класи по грі в покер. Крім того, Лілія вела активний спосіб життя: каталася на велосипеді і сноуборді, займалася баскетболом, веслуванням і навіть боксом.

16 червня Новікова збиралася влаштувати вечірку з нагоди дня народження. Про своїх плани вона буквально за кілька годин до загибелі написала в офіційній групі в соцмережі.

Раніше в Підмосков'ї юнак скинув свого друга з 17-го поверху, вирішивши його налякати.