Губернатор вирішив звільнити чиновників після перегляду перших декількох секунд відео / Кадр з відео

Міністр лісового та мисливського господарства Оренбурзької області Віктор Тонких і кілька чиновників були звільнені після того, як було опубліковано "дуже дивне" відео з їхньою участю. Губернатор заявив, що їхня поведінка "порушує всі моральні норми".

Читайте такожУ Російському Сочі начальника податкової інспекції звільнили за несплату податків

Як повідомляє Meduza, незабаром після того, як ролик з'явився на YouTube, губернатор Юрій Берг звільнив міністра. Разом з Тонких позбулися своїх посад і троє його заступників: Дмитро Тетерятник, Ігор Добровидов і Володимир Рябов.

За словами Берга, він вирішив звільнити чиновників після перегляду перших декількох секунд відео. «Така поведінка негідна державного службовця, вона порушує всі моральні норми», - заявив губернатор Оренбурзької області.

На початку ролика чиновники грають у карти на бюджетні гроші. Потім Тонких говорить підлеглим, що губернатор наказав розвивати внутрішній туризм. Після цього герої відео переодягаються у жінок, озброюються, п'ють горілку, їдуть на полювання і танцюють стриптиз.

Сенс відео для всіх залишається таємницею. В ході обговорення в інтернеті багато хто прийшов до висновку, що чиновники "переплюнули" ульянівських курсантів, які запустили флешмоб з відео під трек "Satisfaction".