У Росії знайшли суперзброю - собак / фото ua.depositphotos.com

Російський безпритульних собак слід навчити "всяким різним навичкам" і відправити на війну проти України. З такою ініціативою під час засідання Держдуми виступив депутат Федот Тумусов.

Так, під час обговорення законопроекту про порядок поводження з бездомними тваринами депутат запропонував "навчити собак всяким різним навичкам", оскільки в Росії "дуже багато кінологів".

"Великих і агресивних собак кінологи навчили б і направили їх в зону СВО — нехай допомагають витягувати поранених, в розмінуванні беруть участь. І як показує досвід Великої Вітчизняної війни, вони можуть брати участь і в інших справах", — заявив депутат.

Відео дня

Примітно, що з подібною ініціативою російські депутати виступають не вперше. У грудні депутат від Компартії РФ пропонував використовувати бездомних собак на війні в якості протитанкової зброї.

Російські військові технології

На тлі високих втрат на фронті російське командування вигадує абсурдні способи застосування застарілої військової техніки, непридатної до сучасної війни. Так, сильно застарілі танки Т-55 почали комплектувати сітками від ліжок, щоб захиститися від дронів-камікадзе.

Але є і більш божевільні приклади. У березні вперше з'явилися підтвердження, що росіяни ставлять корабельні гармати на легкоброньовані тягачі МТ-ЛБ. Бойова ефективність таких монстрів сумнівна, але сам факт їх створення говорить про гострий дефіцит техніки у росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: