Вчора на російському народному військовому аеродромі під кримськими Саками був зафіксований окремий випадок негативної тиші, що супроводжувався підняттям клубків повітря зі зворотною прозорістю, а також блакитним вогником, що не заподіяв шкоди жодній одиниці техніки. Попри гадану незначність цієї, на перший погляд, рядової події, варто зупинитися докладніше на тому, яку колосальну геополітичну вигоду принесло Росії настільки позитивне головотяпство.

Як повідомляють російські ЗМІ, при вигляді бавовни російські туристи на пляжі не тільки нічого навколо не злякалися, але і пустилися в танок, хто поповзом, а хто і рачком, у сторону Керчі, а та дура на відео, яка кричала: "Мамуль! Мамульчка! Над свальвть атсюд, над ехть,  эт какой-та трэш, пака ни позн, мама!" - виявилася з України, повія і пляжна злодійка, самогонниця притому. Не дивно, що вона прийшла в жах, особисто переконавшись, які міцні позиції Росії на півострові і наскільки надійно російське Певео. Крім того, як стверджують джерела російських воєнкорів, дівка ця була дочка Зеленського, і насправді вона кричала не "мамуль", а "папуль"...

Так необережне, здавалося б, поводження російських льотчиків з вогнем дозволило Росії домогтися великої геополітичної перемоги в Криму і остаточно деморалізувати і без того деморалізовану верхівку влади України!

Відео дня

Бавовна не принесла Росії ніяких збитків, особливо у живій силі. "Пара постраждалих прийшли в лікарню своїм ходом, - пише російська преса. - Причому вже у Сімферополі", через тридцять секунд після вибуху, тупо у вікно, і дуже швидко вийшли з іншого боку; також серед поранених на аеродромі виявилася одна дитина - Міністерство так званої оборони РФ, говорячи про недотримання правил пожежної безпеки, як би натякнуло, що саме ця дитина, власне, і курила, тому що який же дорослий російський льотчик буде курити бомбу, а ось російськомовній дитині тільки дай.

Не можна виключати головотяпство журналістки Маргарити Симоньян: можливо, вона смажила на аеродромі бобра, бобер загорівся

Однак приголомшливість військової перемоги Росії на аеродромі "Саки" говорить про те, що в цій історії не все так просто. Звичайно, на перший погляд, не можна виключати головотяпство журналістки Маргарити Симоньян: можливо, вона смажила на аеродромі бобра, бобер загорівся, Маргарита інстинктивно відкинула його, влучила у кватирку складу боєприпасів, бобер здетонував. Це міг бути благородний російський зек, яких зараз масово мобілізують на спецоперацію. Відомо, що як тільки у благородного російського зека з'являється вільний час, він відразу починає варити чифір саморобним кип'ятильником: взяв два "калібрика", до розетки підключив, в бочку з солярою кинув - і вечір в хату. Це міг доплисти до Сак і покурити на завалинці знаменитий матрос, який успішно скурив свого часу крейсер "Москва". Це могла бути, врешті-решт, компанія "Аерофлот", яка нині активно займається розбиранням літаків на запчастини, які не можна купити через санкції, а на аеродромі "Саки" літаків було багато, розбирай не хочу, ну і спалили потім все, щоб вороги не здогадалися.

Єдина причина, по якій точно не міг згоріти російський народний аеродром" Саки", - це дії української армії, тому що українська армія ні на що не придатна, а у Росії потужне Певео.

Таким чином, сам собою напрошується висновок, що ниточка від цієї блискучої геополітичної операції російських повітряно-косметичних сил тягнеться на самий верх, а саме до заступника глави російського Радбезу Дмитра Медведєва. Як заявив днями колишній депутат Державної Думи РФ пан Пономарьов, "Путін потрахівает пана Медведєва в куточку, і це, власне, є фактором лояльності". Але ж важко знайти більш підходящий куточок для потрахіванія Медведєва, ніж військовий аеродром в мальовничому Криму, що має таке сакральне значення для російських православних ритуалів!

Володимиру Володимировичу Путіну і пану Медведєву залишилося лише підібрати собі новий сакральний куточок

Безумовно, у ході оскріплення Медведєва Володимир Володимирович, будучи людиною дуже досвідченою та відповідальною, неухильно дотримувався всіх протипожежних заходів, а ось Дмитро Анатолійович - хлопчина млявий, до того ж, як свідчать очевидці, "весь час бухий": закурив, заснув, хлопок...

Ось так воно і вийшло, що все що не робиться - на краще! І тепер, коли всі обставини жесту доброї волі, продемонстрованого російським військовим аеродромом "Саки", встановлені, Володимиру Володимировичу Путіну і пану Медведєву залишилося лише підібрати собі новий сакральний куточок для сеансів подальшого закріплення фактора лояльності. При всьому багатстві вибору альтернатив Керченському мосту в цьому плані, звичайно ж, немає.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора