Колишній глава Росії вдарився у філософію Лао Цзи, розмірковуючи про вибори / Фото УНІАН

Чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв опублікував чергове "одкровення" у своїх соціальних мережах з натяком, що Росія здатна втрутитися в західні вибори.

Колишній лідер Росії назвав чинних лідерів політичних сил в Європі й за океаном збіговиськом інтелектуальних імпотентів. Про це він висловився в Telegram

"Опозиція сьогодні добре бачить всі пороки нинішнього ліберального глобалізму і піндостаноцентричного світоустрою. І наше завдання - всіляко підтримувати таких політиків і їх партії на Заході, допомагаючи їм apertum et secretum досягти гідних результатів на виборах", - вказав він.

Відео дня

У цьому контексті Медведєв вдарився в філософію Лао Цзи (китайського мудреця, який жив в VI-V столітті до нашої ери) і порівняв західних опозиціонерів з російськими. Висновок Медведєва був не на користь Ходорковського, Каспарова і Навального.

Останнього він назвав екстремістом, Каспарову визначив місце в психіатричній клініці, а Ходорковського звинуватив у консолідації "злодіїв і вбивць". "Організовує сходняки опозиціонерів всіх мастей за вкрадене в Росії бабло", - заявив Медведєв.

Він звинуватив Захід у фінансовій підтримці російської опозиції й пригрозив, що Росія у відповідь має намір допомагати більш адекватним політикам, які апелюють "розжирілим котам з традиційних західних партій".

"Їх так бояться хитро*опі інтелектуальні кас*рати, які очолюють старі політичні сили в Європі й за океаном, а також безстатеві райдужні слюнтяї, сьогодні стоять біля керма багатьох західних країн. І недарма бояться. Адже ще Лао Цзи сказав, що "гнучке і слабке долає тверде і сильне"", - вказав колишній лідер РФ.

Путін має намір втрутитися у вибори США - Так говорить Клінтон

Восени 2023 року в ефірі MSNBC представник демократів, екс-держсекретар США Хіларі Клінтон заявила: Путін спробує вплинути на президентські вибори, оскільки раніше росіяни вже демонстрували таку поведінку.

"Якщо у нього буде шанс, він зробить це знову", - вказала Клінтон.

Вибори в США пройдуть в листопаді 2024 року. Серед головних кандидатів на роль президента - чинний лідер Джо Байден і колишній президент від республіканців Дональд Трамп. Покійний глава ПВК "Вагнер" Пригожин раніше публічно зізнався, що Росія втручалася в американські вибори.

Вас також можуть зацікавити новини: