Путін хворий / фото REUTERS

Кремлівський диктатор Володимир Путін сильно хворий. Він проходить вже третій курс лікування за два місяці, але терапія не дає результати. Саме з його станом і пов'язані недавні заяви ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Про це розповів російський опозиціонер, політичний аналітик Валерій Соловей, зазначивши, що 9 травня Путін зміг протриматися на ногах, "завдяки безприкладним зусиллям лікарів-шкідників".

"Вони його поставили на ноги на якийсь час, на 4 години не більше. Природно, на другий день після сильних стимуляторів він відчув погіршення. Ця терапія, яку він зараз проходить, не приносить результати. По-моєму, це вже третій курс терапії за два місяці. І його оточення це спостерігає і робить певні висновки. І деякі з учасників оточення, найбільш зухвалі, навіть переходять до вербальних практик", - зазначив Соловей, натякаючи на Пригожина.

На думку опозиціонера, ватажок ПВК "Вагнер" розуміє, що ситуація виходить на фінішну пряму, і він готується до цього.

"Пригожин здогадується, що його силовики не чіпатимуть, тому що він потрібен як криголам кризи. Хтось повинен почати... У цих людей є можливості, їм зовсім не складно зайнятися його нейтралізацією, і вони б це зробили досить успішно. Але, бачите, вони не хочуть, тому що він їм потрібен", - вважає Соловей.

Заява Пригожина про "щасливого дідуся" - подробиці

Як писав УНІАН, 9 травня Євген Пригожин опублікував чергове відеозвернення, в якому згадав якогось дідуся, який "думає, що йому добре", попри важку обстановку на фронті в Україні.

10 травня Пригожин виправдався, кого він назвав "щасливим дідусем", запропонувавши відразу три варіанти.  Він назвав генерала Михайла Мізінцева, начальника Генерального штабу РФ Валерія Герасимова і учасницю російського реаліті-шоу "Дім-2" Наталію Хім.