Сьогодні водолазам ЧФ РФ вдалося знайти і розшифрувати "чорний ящик" збитого путінськими соколами над Чорним морем американського дрона "MQ-9 Reaper". Інформація, що містилася в ньому, становить головну військову таємницю російської армії. Наводимо нижче фрагмент переговорів американських операторів злощасного безпілотника.

"Давай підлетимо трохи ближче і знищимо дитячий будинок, дитячий сад, дитячий світ, будинок дитячої та юнацької творчості, а також Бібліо... Х'юстон, у нас проблеми, два російських винищувача на десять годин! Бачу російських пілотів, о боже, та вони ж дроч... (нрзб) Фуу!... Засікли, що ми сфотографували їх за дроч... Зливають пальне... Ні, це не пальне! Фу!.. Фуууу!!" (Кінець запису).

З одного боку, нічого не зрозуміло. З іншого боку, масштаб явища, на яке брудно натякають брехливі американські оператори кривавого дрона, схоже, набув у російській армії настільки млявий розмах, що занепокоївся сам Євген Пригожин - художній керівник ПВК "Вагнер". Зневірившись боротися з ним непублічно, Пригожин пішов в гей-рубрику порносайту "Pornhub" і проплатив там рекламний ролик "Досить дрочити, йди воюй!".

Відео дня

"Ні вже, звільніть-с", - відповіла Пригожину російська армія і розмістила в Інтернеті порноролик високопоставленого і дуже красивого російського генерала Матовнікова. Ролик поставив рекорд за переглядами. Почастішали пікантні випадки в гвардії. Командування видало секретний наказ для визвольних військ регулярної армії на українській території: кого місцеві застукають за рукоблудієм, особливо в обдовбаному стані, той повинен представлятися співробітником "Вагнера". Пригожин не розгубився і наказав співробітникам "Вагнера" в аналогічних ситуаціях представлятися солдатами регулярної армії. На жаль, проблему це не вирішило.

Пригожин зіткнувся з рукотворним снарядним голодом... Від нього відвернувся навіть нерозлучний друг Кадиров

Тоді Пригожин зібрав по колоніях зечек і відправив їх на фронт, щоб ті особисто відучили російських витязів від поганої звички, але ті лише віджартувалися російськими армійськими прислів'ями та приказками про "жалюгідну подобу лівої руки". Баби загинули зазря. Пригожин не здавався і відкрив у Петербурзі молодіжний клуб "Вагнеренок", вихованці якого повинні були виховуватися за суворими канонами типово російської духовності. Однак одного разу, коли Пригожин поїхав у відрядження на фронт, в клуб прийшов поручик Ржевський і навчив "вагнерят" одній цікавій штуці. Пригожин повернувся, схопився за голову, послизнувся і впав.

Закріплюючи успіх, командування російської армії ввело на передову спеціальні секретні війська, що транслюють на відстань радіусом до 4 кілометрів стогони польських жінок. Формально це було зроблено для того, щоб примушувати українських карателів здаватися в полон, але ми ж розуміємо. Адже не секрет, що для російського солдата немає нічого більш збудливого, ніж стогони польських жінок, а також, звичайно ж, німкень. Російський наступ по всіх фронтах буквально захлинувся. А Пригожин зіткнувся з рукотворним снарядним голодом... Від нього відвернувся навіть нерозлучний друг Кадиров. Напередодні 8 березня у Рамзана вкрали коханого коня, і Кадирбаші був змушений самостійно вирівнювати гормональний дисбаланс.

Кажуть, що у тих, хто займається подібними бойовими мистецтвами, росте волосся на руках і падає зір, і що ж? Днями Кадиров ходив на прийом до Путіна зі шпаргалкою, і там були букви такого розміру, що страшно і подумати, скільки треба вправлятися, щоб так очі повилазили! Про волосся на руках і так все зрозуміло. Путін був дуже задоволений. Сам він, звичайно, вже вийшов з великого спорту, але тренерською роботою не гребує, щедро ділячись з молоддю особливими хитрощами, наприклад: "Якщо нічого не заважає, можна лягати і хрюкнути відразу".

Тонко!

Дурний Пригожин так і не зрозумів, для чого російські люди так широко використовують цю особливо духовну скрепу. А між тим, відповідь лежить на поверхні. Найкраще його днями сформулювавши спонсор "русского мира" з красномовним прізвищем Малофєєв: "У цьому наша унікальність, в цьому наше завдання - бути оплотом сил добра, стояти проти наступаючого світового зла. Коли Росія не зможе більше стримувати натиск цього зла, світ закінчиться. Можливо, це станеться цього року". У воцерковлених російських людей це називається "смикати в'ялі". Раз спробуєш, і зупинитися вже дуже важко.

Василь Рибніков

Читайте інші публікації автора