Соловйов знайшов винного у смерті Пригожина / колаж УНІАН-фото Facebook / Денис Малюська, скріншот

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов вирішив відмазати російського диктатора Володимира Путіна і знайшов "вбивцю" ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Він упевнений, що це зробили українці, а саме міністр юстиції України Денис Малюська.

Соловйов в традиційній для себе формі з нецензурною лексикою, але траурним голосом говорив про загибель "кухаря Путіна". При цьому він згадав про главу українського Мін'юсту.

"Це їх (українців – УНІАН) рук справа. Або Малюська (міністр юстиції України Денис Малюська – УНІАН), чи як цього кретина звати", - заявив Соловйов.

При цьому йому знову привиділися горезвісні бандерівці, які й вчинили "гучний політичний злочин".

"Нагадаю, що це якраз в логіці бандерівців – вчинення гучних політичних злочинів. При цьому це буде не перший напад", - підсумував сумний рупор Кремля.

У свою чергу Малюська не зміг пройти повз маячню Соловйова та висміяв заяву російського пропагандиста, згадавши про "тюремну" реформу України.

"І так буде з кожним, хто блокує тюремну реформу!" - написав міністр.

Сумний Соловйов звинуватив главу Мін'юсту України у вбивстві Пригожина: Малюська відповів

Смерть ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина - що відомо

23 серпня в Тверській області Росії розбився літак Embraer, який належав Євгену Пригожину. 10 осіб, які були на борту, загинули, в тому числі сім "вагнерівців".

Вже вночі стало відомо, що на місці авіакатастрофи знайшли тіло Пригожина. У Санкт-Петербурзі біля "Вагнер-Центру" з'явився імпровізований меморіал.  

У свою чергу британська розвідка повідомила, що президент РФ Володимир Путін відвідував військовий штаб в Ростові-на-Дону, який раніше захоплювали "вагнерівці" під час заколоту в червні.

При цьому аналітики Інституту вивчення війни вважають, що Путін особисто віддав наказ ліквідувати ватажка ПВК "Вагнера".

Вас також можуть зацікавити новини: