Кремль контролює російські ЗМІ / REUTERS

На російському телеканалі "Известий" російських окупантів підписали "бойовиками" і пустили це у "прайм-тайм". Росіянам "помилка" не сподобалася.

У рухомому рядку сюжету про бойові дії окупантів в Україні і на тлі карти з "російським" Кримом глядачі "Известий" раптом помітили новину про звільнення з полону 40 російських загарбників. Щоправда, редактори підписали їх правильно - "бойовиками".

Один з росіян обурився такою "диверсією" рашистів і зняв побачений текст на телефон. Потім відео потрапило в мережу. 

"Та бл*ть! Хлопці, канал "Известий"! "В результаті переговорів з українського полону повернуто 40 російських бойовиків"...Скажіть, будь ласка, це що відбувається?! Російські бойовики, виявляється", - прокоментував на камеру обурений росіянин.

Раніше пропагандистка Ольга Скабєєва "вибухнула" від заяви глави української військової розвідки Кирила Буданова про неминуче звільнення Криму. У свіжому ефірі на телеканалі "Росія 1" ведуча прокремлівської програми не змогла приховати емоцій, коли почула від Буданова, якого назвала "терористом", що РФ не піде на ядерну ескалацію і змириться з втратою українського півострова.

Обмін полоненими - останні новини 

Напередодні Україна провела новий раунд обміну полоненими з Російською Федерацією. З російського полону вдалося звільнити ще 42 українських військових і двоє цивільних.  "Серед звільнених є поранені, яких ворог катував у полоні. Також є двоє чоловіків, дружин яких раніше звільнили з полону", - прокоментував глава ОП Андрій Єрмак. 

10 квітня додому повернулися 100 військовополонених, а 16-го - ще 130 бійців. Цей обмін відбувався протягом декількох днів у кілька етапів.

Станом на 24 квітня з російського полону вдалося звільнити 2 238 осіб, 140 з яких - цивільні.

Вас також можуть зацікавити новини: