Росіянин не приховує свого розчарування / скріншот

Російський окупант поскаржився своїй дружині на "русский мір": його перекинули на фронт, де він та інші військові залишилися без їжі і мінімальних медикаментів. Чоловік і його дружина визнали, що він "захищає країну ідіотів".

Розмову окупанта перехопила українська розвідка, її опублікували в Telegram-каналі ГУР МО України.

Так, чоловік розповідає своїй дружині, що він та інші окупанти ділять між собою їжу, адже продуктів практично немає. Росіянин не приховує свого розчарування. 

"Ти, сонце, ти країну захищаєш. Країну ідіотів, бл*дь", - заявила дружина, яка обурена всім, що відбувається.

Окупант і його дружина бурхливо обговорювали сенс війни, яку розв'язав Путін. Жінка відкрито заявила, що її чоловік "захищає" РФ від людей, які "немилостиві" кривавому диктатору. 

"Ми всі в л*йні", - визнає росіянка, з чим погоджується її чоловік. Також він розповів, що у нього немає ніяких ліків і у нього "їде дах".

Скарги окупантів: як рашисти "виють" на війні

Раніше УНІАН вже повідомляв, що полонений росіянин розповів про брехню в РФ. Йому обіцяли списати борги за комуналку і не відправляти на фронт, а за підсумком окупанта практично відразу ж перекинули в Україну.

Також стало відомо про" ниття " ще одного окупанта. "Визволитель Лиману" поскаржився мамі на забезпечення в армії РФ, у нього немає їжі і навіть чобіт. Жінка намагалася втішити сина і для цього вона розповіла йому про мобілізацію ув'язнених.

Вас також можуть зацікавити новини: