Навіть після смерті Путіна його оточення ще буде деякий час брехати народу / скріншот

У російського президента Володимира Путіна справді рак і "букет інших захворювань".

Це в інтерв'ю Марку Фейгіну розповів радник глави ОП Олексій Арестович.

Він уточнив, що знав про захворювання кремлівського диктатора ще у 2020 році. За словами Арестовича, московські лікарі можуть продовжити життя російського президента на якийсь час.

Відео дня

"Я думаю, що у РФ, як у СРСР, немає досвіду і немає протокольних інституцій, які дозволяють безболісно пройти смерть вождя", - вважає Арестович

.

Він припустив, що навіть після смерті Путіна його оточення ще буде деякий час брехати народу і викладати заздалегідь записані відеоролики.

"Як тільки Путін помре - реально хтось зіллє з прислуги Путіна або "башт Кремля", почнуться обвальні процеси верхівки... Ну, можуть ще два тижні вдавати, що він живий. А найголовніше - буде поставлено питання: А навіщо взагалі руйнувати американоцентричний світ? Думаю, ніхто у військово-політичному керівництві не в змозі буде пояснити, навіщо їм взагалі війна в Україні", - відповів Арестович.

Після смерті Путіна політикум Росії зрозуміє одне, зазначив Арестович, - треба буде негайно боротися за владу і вплив.

У цю історію війна в Україні ніяк не вписується, вважає Арестович.

При цьому радник глави ОП не впевнений, що війна в такому випадку припиниться негайно, але війська РФ, як мінімум, припинять інтенсивність атак. Тоді в України різко зростуть шанси повернути Крим і Донбас, додав Арестович.

Рак у Путіна - що відомо

Як писав УНІАН, раніше ходили чутки про рак щитовидної залози у Путіна або рак у черевній порожнині. Про те, що в Путіна є серйозні онкологічні захворювання зокрема повідомляв і розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Останнім часом в ЗМІ дедалі частіше "спливають" чутки про хворобу президента РФ Володимира Путіна і про його майбутню операцію.

Російський правозахисник Марк Фейгін зауважував, що прямих підтверджень хвороби агресора РФ немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін - це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

У зв'язку з чутками про погіршення здоров'я Путіна виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Вас також можуть зацікавити новини: