Батьки-путіністи назвали сина на честь диктатора / фото t.me/sotaproject

У Володимирській області РФ батьки дали своєму синові ім'я "Путін", але зараз "розкаялися" і дали йому нормальне ім'я. Про це в інтерв'ю місцевим ЗМІ розповіла глава РАГСу Олександрівського району Катерина Білоус.

За її словами, спочатку батьки назвали хлопчика Расул, але після чомусь вирішили перейменувати його в "Путіна". Це сталося ще в 2017 році. Однак тепер батьки змінили думку і здали назад. 

"Батьки до нас вже повторно звернулися, ми їх проконсультували. Скажімо так, вони каються, в тому, що вони це зробили. Вони хочуть повернути ім'я дитині, яке дали при народженні", — розповіла Білоус. 

Відео дня

Інтерв'ю чиновниці було опубліковано на сайті місцевої газети, але пізніше було видалено нібито через розголошення персональних даних дитини. Але воно все ще є на сторінці видання в соціальній мережі "Вконтакте". 

Росія занурюється в безумство - останні новини

Днями в Москві двох чоловіків звинуватили в дискредитації російської армії за те, що вони запустили повітряну кулю з написом "Спасибі за дочку". Як з'ясувалося, поліцейським просто привиділося, що на плакаті було написано "ГУР" і прикріплений український прапор. Але помилка нікого не збентежила.

А перед цим житель Москви поскаржився в поліцію на жовто-блакитного голуба, який літав над містом і розкидав по вулицях міни-пелюстки з великою буквою "У" на них. Поліцейським довелося перевіряти цей виклик.

Вас також можуть зацікавити новини: