Позиції окупантів закидали кадрами оголеної дружини Теплинського в інтересах Путіна, вважають ЗМІ / Колаж УНІАН, фото скріншот, фото t.me/AleksandrSemchenko

У штабі угруповання окупантів "Дніпро" розростається скандал: на території України позиції окупантів закидали листівками, на яких дружина командувача Михайла Теплинського позує оголена, в одних трусах.

Як стверджують ЗМІ, першоджерелом цієї інформації став пропагандист Олександр Семченко. 13 січня він опублікував кадри листівок, стверджуючи, що відповідні "агітаційні снаряди" - справа рук ЗСУ.

"ЗСУ закидали позиції армії Росії агітаційними снарядами", - заявив він у підписі до фото. 

Відео дня

Водночас "Луганщина Оперативна" звертає увагу на цікавий нюанс: на фото зображена дружина командувача ГВ "Дніпро" і ВДВ генерала Михайла Теплинського. 

Проект стверджує, що кадри оголеної Теплинської поширили по z-каналах в інтересах Путіна. У коментарях її називають жінкою легкої поведінки та дорікають українським походженням. 

"Судячи з усього чорні політтехнологи Кремля запустили масштабну кампанію з дискредитації Теплинського, щоб знищити його рейтинг і потенційну загрозу путінському режиму", - акцентують там.

Теплинський потрапив у немилість Путіна

Командувач Теплинський знайшов славу "генерала-бунтівника" в Росії у зв'язку зі своєю викривальною заявою про реальні втрати російської армії в Україні.

У серпні 2023 року в одному зі своїх звернень він вказав, що на українських територіях щонайменше 8500 російських десантників отримали поранення з початку 24 лютого 2022 року.

В американському Інституті вивчення війни назвали його заяву рідкісним офіційним розкриттям інформації про втрати. Також там звернули увагу на те, що ролик Теплинського Росія оперативно заблокувала після публікації.

Вас також можуть зацікавити новини: