В РФ зек-'вагнерівець' зґвалтував 13-річну племінницю (фото)

У Волгоградській області екс-"вагнерівець" Олексій Хлєбніков зґвалтував неповнолітню дівчинку та втік. Наразі його розшукує поліція.

Як повідомляє Телеграм-канал "Осторожно, новости", 36-річний Хлєбніков двічі судимий - у 2008 за крадіжку та розбій, у 2018 за вбивство та викрадення авто. Востаннє його засудили до 11 років колонії, але вже цього літа зек повернувся у рідний хутір у Новоаннінському районі області.

"А зараз фотографії Олексія розповсюджують у місцевих чатах — мешканці звинувачують його у зґвалтуванні 13-річної дівчинки. За нашими даними, постраждалою була племінниця Хлєбнікова. Її родичі розповіли нам, що злочин стався ще 24 липня у хуторі Рожновський, а додому Олексій повернувся після служби у ПВК "Вагнер" та помилування", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Поліцейські сказали рідним, що почали шукати колишнього найманця. Офіційних коментарів відомства про перебіг розслідування наразі немає.

Інші злочини "вагнерівців"

Раніше жителю Архангельської області В'ячеславу Самойлову в 2022 році винесли вирок за вбивство своєї співмешканки у вигляді 9 років і семи місяців колонії суворого режиму. Однак тепер його звільнили від покарання і помилували після участі у війні в Україні.

Перед цим у Бурятії найманець ПВК "Вагнер" напав з гранатою на жінку. Раніше його судили за крадіжку, грабіж і умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило за собою смерть. А раніше в Москві ще один учасник війни проти України напав на сусідку, жорстоко побив її і підпалив ліжко.

Вас також можуть зацікавити новини: