Росіяни зіткнулися з гострим дефіцитом курачих яєць / фото ua.depositphotos.com

В Росії виник суттєвий дефіцит курячих яєць. Про це інформують російські користувачі соцмереж і публікують відповідне відео.

Зокрема, у Бєлгороді другий день поспіль вишикуються величезні черги за яйцями. Місце у черзі люди займают з ночі.

У пабліках зазначають, що дефіцит курячих яєць утворився не лише у Бєлгороді, а й в багатьох російських містах. При цьому ті, що продаються, подорожчали у рази.

"Люди займають чергу за ними з 5 ранку. У деяких регіонах вони коштують уже 300 рублів за десяток. Багато російських магазинів почали продавати цей продукт поштучно", - констатують російські користувачі соцмереж.

За словами місцевих мешканців, яйця стали дорожчими за тропічні фрукти. За рік вони подорожчали приблизно на чверть.

Останні новини з Росії

Перемога на виборах для Путіна буде легшою, ніж вирішення нагальних викликів Росії. Як пише Associated Press, війна в Україні, що зайшла в глухий кут, тиск Заходу, який посилює економічні проблеми РФ, а також загострення внутрішньої боротьби серед правлячої еліти "тиснутимуть на наступну каденцію Путіна та підірвуть його обіцянки стабільності".

Раніше УНІАН повідомляв, що росіяни дали оцінку ходу війни проти України. Так, більшість опитаних "Левада-центром" (74%) підтримують дії ЗС РФ в Україні, не підтримують – 18% респондентів.

Вас також можуть зацікавити новини: