Син Рамзана Кадирова Адам проживе не більше 5 хвилин, якщо лідер Чечні "помре" / фото instagram.com/adam_benoevsky_k13

Якщо лідер Чечені Рамзан Кадиров все ж "помре" в Центральній клінічній лікарні Москви, його 15-річний "наступник" проживе не більше 5 хвилин.

Йдеться про сина Кадирова Адама, який раніше прославився побиттям спалювача Священного Корану Микити Журавеля. Про це заявила голова Фонду "Русь сидящая" Ольга Романова в ефірі "Ходорковський Live".

Вона натякнула, що влада РФ не дозволяє можливому "наступнику" Кадирова жити. 

"Проблема в тому, що наступник - це замінник "мертвого" батька. Я думаю, хлопчики 15-16 років проживуть хвилин 5 після "смерті батька"... Слухайте, ну це класика", - вказала вона. 

Романова згадала, що Путін, можливо, відчуває себе "васалом" Кадирова. Раніше він також негласно "схвалив" побиття двох громадян РФ в Грозному - нижегородського адвоката Олександра Немова та журналістки Олени Мілашиної (інцидент стався 4 липня 2023 року). 

"Як можна було взагалі це проігнорувати? Це означає, або тепер всім можна, у кого є сила; друга відповідь Путіна - "я це схвалюю"; а третя відповідь - "він за мене сильніший". Чеченці перемогли Росію у другій чеченській війні, тому тепер не він повинен звітувати, а я перед ним (Путін перед Кадировим - УНІАН). Тому він (Кадиров - УНІАН) приїхав за новою порцією грошей. Право репарації - він переможець, я переможений... Це теж відповідь на Нижній Новгород", - вказала Романова. 

Чеченці побили Немова, Мілашину і Журавеля - що відомо

Журналістка РФ Олена Мілашина і Олександр Немов були жорстоко побиті у Грозному 4 липня 2023 року. Інцидент стався напередодні судового засідання над Заремою Мусаєвою - матір'ю одного з чеченських опозиціонерів, яку вирушили підтримати в столицю Чечені росіяни. По дорозі з аеропорту машину Немова і Мілашиної заблокували три авто, в яких знаходилися озброєні люди. Вони побили росіян, погрожували їх застрелити, а також принизили Мілашину, поголивши її налисо. Тоді в Кремлі заявили, що Путіну "доповіли" про інцидент, але конкретної критики на адресу чеченців прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков не озвучив. 

17 вересня 2023 року в мережі з'явилося ще один ролик з побиттям громадянина РФ Микити Журавеля. Його показав особисто глава Чечені Рамзан Кадиров, похвалившись, як його 15-річний син Адам побив людину за спалення Корану. 

Вас також можуть зацікавити новини: