Посадовець послизнувся, підійшовши до водоспаду і впав у прірву / Скріншот

Журналісти з’ясували нові обставини загибелі глави МНС Росії та колишнього охоронця російського президента Євгенія Зінічева під Норильськом.

Про це пише Readovka.

Зазначається, що голова відомства й оператор Олександр Мельник загинули не у ході навчань під Норильськом, а у кількох кілометрах звідти – на території заповідника біля водоспаду.

Відео дня

Як пише видання, самі обставини трагедії відрізняються від офіційної. Оскільки не Зінічев загинув, рятуючи оператора, а навпаки – Мельник втопився, коли рятував життя екс-охоронцю Путіна.

Читайте такожМожна знімати фільм про апокаліпсис: російське місто засипало попелом (відео)Посадовець послизнувся, підійшовши до водоспаду і впав у прірву. Сама поїздка мала туристичний характер.  

Раніше російська пропагандистка Симоньян поділилась героїчною версією смерті чиновника. Зінічев буцімто кинувся у воду за оператором, який послизнувся, і розбився об камінь. Вона додала, що і Зінічев, і оператор до трагічного інциденту стояли на краю виступу.

8 вересня в МНС Росії повідомили, що Євгеній Зінічев загинув у Норильську під час міжвідомчих навчань із захисту арктичної зони від надзвичайних ситуацій, рятуючи життя людини.

 Зінічев очолював російське відомство з 2018 року. До того працював переважно у спецслужбах. З 2006 до 2015 року працював в особистій охороні нинішнього президента РФ Володимира Путіна.

У своїй телеграмі на сайті Кремля Путін зізнався, що мав з Зінічевим дружні відносини. Тепло про загиблого чиновника також відгукнувся глава МЗС РФ Сергій Лавров.

Вас також можуть зацікавити новини