Лорак розповіла, які пісні з її репертуару подобаються їй найбільше / скріншот

Українська співачка Ані Лорак назвала пісню "Сон", в якій співається про зраду, найулюбленішою у своєму репертуарі сьогодні.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю "Радіо Люкс".

"Це нова пісня "Сон", яка відображає мої почуття сьогодні. Вона дуже сучасна і відверта. У кліпі я з'являюся в образі дівчини, яка подорожує світами. Тут немає героїв, немає чоловіка і жінки, але є якісь символи, які допомагають нам розповісти цю історію. Птах у клітці, квітка, що розпускається в мене в руках, дзеркало, що служить таким собі провідником у потойбічний світ ... Ми намагаємося знайти прихований сенс у знаках, розгадати загадку, ніби тримаємо в руках сонник, у якому багато таємниць і чимало відповідей, які розгадати під силу не кожному", - розповіла Лорак.

Композицією з власного репертуару, яка найбільше збагатила співачку, Ані Лорак назвала пісню "Розкажи", в якій теж співається про розлуку.

"Мені дуже подобається пісня "Розкажи". І музику, і слова я написала сама. Вважаю її однією з найбільш яскравих композицій в моєму репертуарі. Пісня дійсно дуже щира, оскільки надихнули її створити реальні факти моєму житті", - поділилася співачка.

Нагадаємо, у пісні "Сон" є слова: "Я бачила сон, в якому вона цілує тебе". Слухачі одразу вловили в ній підтекст.

Восени навколо співачки та її чоловіка Мурата розгорівся скандал. Турецького бізнесмена, помітили в компанії молодої брюнетки в одному з караоке-барів Києва, він обіймав дівчину, щось шепотів їй на вухо, гладив внутрішню сторону її стегна. Згодом в ЗМІ з'явилася інформація, що співачка подала на розлучення.