Бій Постола з Раміресом стане головною подією вечора в Лас-Вегасі / фото boxingnews24.com

29 серпня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане бій між українцем Віктором Постолом (31-2, 12 КО) і володарем титулів WBC і WBO в напівсередній вазі американцем Хосе Раміресом (25-0, 17 КО).

Букмекери вважають чинного чемпіона світу беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

На перемогу українця дається коефіцієнт 5,00. У той же час на те, що Раміресу вдасться захистити пояси, можна поставити з коефіцієнтом 1,14. Нічия традиційно для боксу вважається найменш вірогідним варіантом - коефіцієнт 23,00.

Відео дня

Коефіцієнт на дострокову перемогу Раміреса - 3,60, тоді як на перемогу Постола нокаутом - 10,0. Перемога рішенням суддів чемпіона - 1,53, українця - 10,0.

Постол - Рамірес: перед боєм

  • Бій повинен був пройти 1 лютого в китайському Хайкоу, проте через коронавірус організатори скасували подію. Потім планувалося провести вечір боксу у Фресно (США) 9 травня, але вірус поширився на весь світ, після чого була оголошена пандемія.
  • Віктор Постол вже володів титулом чемпіона світу за версією WBC і втратив його в результаті поразки від Теренса Кроуфорда у 2016-му році.
  • На кону бою будуть стояти обидва титули, якими володіє Рамірес.
  • Перед боєм суперники влаштували дуель поглядів.