Полякова влаштувала спекотні танці / instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова стала детективом другого сезону шоу "Маска". В одному з випусків вона з'явиться в рожевому латексному комбінезоні з заячими вушками.

У такому образі можна розглянути ідеальну фігуру Полякової. Крім того, вона еротично порухалася під пісню групи "Время и Стекло" - "На стиле". 

"Вульгарно", "Нехай краще так перед своїм чоловіком танцює, а не перед мільйонами глядачів", "Кролик-переросток", "Якщо більше нічим брати, то всі методи хороші", "З Тіною Кароль треба створити дует! Всі передумови - одна одну не переносять, але в обох явно ознаки порушення гормонального фону", - пишуть фани в коментарях.

Читайте також"До мурашок по шкірі": ведуча 1+1 Алла Мазур показала щемливе фото з покійною мамоюХто така Оля Полякова

Вперше голосно про себе Полякова заявила в 2013 році з хітом "Шлепки". Кліп на цю пісню розробляв Потап. Слідом за цим вона представила ще одну роботу - "Люли", яку на YouTube подивилося понад 6 млн осіб. Потім співачка випустила ще кілька хітів - "Любовь-морковь", "Первое лето без него", "О Боже, как больно".

У лютому 2018 року співачка була визнана найкрасивішою жінкою року України за версією журналу "Viva!" 1 лютого 2019 року вийшов міні-альбом "Королева ночі". 18 листопада того ж року співачка представила пісню і відеокліп "Эй, секундочку". 21 серпня 2020 року виконавиця випустила композицію "Белый танец".

Відомо, що Оля Полякова в шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. Вони виховують двох дочок - Марію і Алісу.

Вас також можуть зацікавити новини: