Хлопчик повісився, коли мати ненадовго вийшла в магазин / Фото Billy Curtis via flickr.com

У місті Білгород-Дністровський Одеської області поліція почала розслідування за фактом смерті 8-річного хлопчика, виявленого повішеним.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, напередодні дитину, яка висіла в петлі, виявила у власній квартирі його мати.

«Про смерть дитини до поліції повідомили медичні працівники, яких мати-одиначка викликала на допомогу єдиному синові. На жаль, лікарі були безсилі», - повідомили в главку.

Відео дня

Читайте такожНа Чернігівщіні 16-річну дівчину знайшли повішеною у літньому душі

За попередніми даними, подія сталася, коли жінка ненадовго вийшла в магазин, залишивши сина вдома одного. За її словами, хлопчик і раніше висловлювався про те, що не бажає жити.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України (з позначкою «самогубство»).

Обставини загибелі дитини з'ясовуватимуть у ході слідства. Призначено низку експертиз, зокрема - судово-медичну, яка встановить причини смерті хлопчика.

У поліції також повідомили, що ця сім'я не перебувала на обліку ні в правоохоронних органах, ні в службі у справах дітей. За місцем проживання характеризується посередньо, інформація про конфлікти в родині до поліції не надходила.