Прикордонники затримали озброєного ножем прикордонника / фото: facebook/SouthernBorderUkraine

В Одеській області на кордоні з Молдовою озброєний ножем іноземець напав на прикордонника.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби у Facebook.

Читайте такожУ Дніпрі чоловік випадково натрапив на копів, коли повертався з убивства

Відео дня

Зазначається, що інформація про рух невідомої особи від кордону з Республікою Молдова в тил України надійшла прикордонникам від місцевих мешканців. 

Правопорушника виявили на околиці с. Домниця, що на Одещині, на відстані 800 метрів від кордону. На вимогу пред’явити документи  невідомий поводився агресивно та здійснив спробу нападу з ножем на прикордонника.

"З метою припинення протиправних дій, прикордонник застосував заходи фізичного впливу і спеціальні засоби, обеззброїв нападника та затримав його", - розповіли у відомстві.

У ході допиту порушника правоохоронці встановили, що він незаконно перетнув українсько-молдовський кордон, аби уникнути кримінальної відповідальності за вбивство на території невизнаної Придністровської Республіки.

Порушника, попередньо громадянина Молдови, доставили до пункту тимчасового тримання в Подільську. Після встановлення особи затриманого буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв УНІАН, у Білгород-Дністровському районі Одещини у ніч проти 9 листопада зіткнулися два рибальські судна. В результаті інциденту загинув рибалка.