Підозрювані у зґвалтуванні та вбивстві дитини / скріншот

У соціальних мережах поширили відеозвернення "від російських ув'язнених" з погрозами двом педофілам з Костроми, які зізналися у звірячому вбивстві 5-річної дівчинки.

Ролик опублікував Telegram-канал Shot.

Чоловік на відео пообіцяв, що, в яку б колонію не потрапили вбивці дитини, їм буде боляче та "жодна мр**ь не залишиться у живих".

Зазначається, що в підписі до відео в соцмережах вказали наступне: "Люди, нам не потрібні ні слава, ні лайки. Просто знайте: ми теж люди та у нас теж є діти". Відео нібито зібрало вже майже 7 мільйонів переглядів і понад 27 тисяч коментарів. Повідомляється, що користувачі масово підтримують автора ролика.

Читайте такожУ Росії священик-педофіл 10 років ґвалтував прийомних дочокТим часом з'явилася інформація, що підозрюваних у зґвалтуванні та вбивстві 5-річної Вероніки Ніколаєвої – 44-річного раніше судимого за педофілію Дениса Герасимова та його співмешканця 24-річного Вадима Бєлякова посадили в окремі камери в місцевому СІЗО.

"Інших заарештованих до них не допускають... Сидять тихіше води нижче трави: режим не порушують, ні на що не скаржаться, поводяться спокійно. Педофіли не намагалися накласти на себе руки. Днями з ними розмовляв психолог – суїцидальних настроїв немає, небезпеки в їхній поведінці також не виявлено", – йдеться у повідомлення.

Раніше повідомлялося, як днями у Костромі педофіл "зі стажем" Герасимов зі своїм коханцем Бєляковим викрали, зґвалтували та вбили 5-річну дівчинку.

Вас також можуть зацікавити новини: