В РФ побили пораненого "вагнерівця" / t.me/tvrain

У Забайкальському краї РФ побили бойовика ПВК "Вагнер", який повернувся з України без ноги.

Як повідомляє "Дождь", інцидент стався 5 серпня у кафе Нерчинсько-Заводського району. Конфлікт почався між двома компаніями, в одній із яких був "вагнерівець" та ще один окупант. Обидва "мають поранення, які сильно обмежують їхню можливість пересуватися".

Губернатор області Олександр Осипов заявив, що терориста побили "агресивні та п'яні люди".

Відео дня

"Попри те, що компанія з учасником "спецоперації" постаралася уникнути конфлікту і залишила кафе, інша сторона конфлікту її переслідувала і завдала чоловікові тілесних ушкоджень", - заявив губернатор.

У МВС регіону повідомили, що внаслідок конфлікту постраждав один чоловік, який наступного ранку звернувся до лікаря. Крім того, у нього пошкоджено автомобіль. Поліціянти встановили всіх учасників інциденту, а також свідків та очевидців.

Поранений "вагнерівець" / t.me/tvrain

Місцеві ЗМІ пишуть, що постраждалого звуть Михайло, він боєць ПВК "Вагнер". Його побили ногами двоє людей, а шість їхніх товаришів підбадьорювали нападників. Також з учасників війни зірвали та викинули їхні нагороди.

"Зловмисники називали учасників "сво" вбивцями та всіляко знущалися з інвалідів", - пише "Чита Забайкалля".

Окупанти в Росії - останні новини

Навесні повідомлялося, що в Москві учасник війни проти України напав на сусідку, жорстоко побив її і підпалив ліжко, а в Самарській області контрактник під час відпустки зґвалтував у себе вдома восьмикласницю.

Також повідомлялося, що в Новосибірську чоловік з шевроном, схожим на символіку приватної військової компанії "Вагнер", зґвалтував двох школярок, погрожуючи їм гранатою.

А в Кіровській області бойовик "Вагнера" вбив жінку, яка здавала йому житло

Вас також можуть зацікавити новини: