Відомо, що у Росії немає втрат на фронті, а ті 50 000, які все-таки якимось дивним чином загубилися, загинули настільки по-супергеройськи, що біндерівці вже шкодують, що їх вбили. Однак немає межі досконалості витязів, вигодуваних Володимиром Володимировичем Путіним, і щодня це стає все помітнішим і помітнішим.

Марно дехто дивувався гумовій попі, якою Володимир Володимирович блиснув перед калінінградськими дітьми на дуже відкритому уроці 1 вересня: насправді спецпідрозділ "Гумова Попа" в російській армії не тільки існує, а й успішно виконує бойові завдання. Так, молодший сержант зазначеної в/ч Белдимудей Абізянов, керуючи гусеничним збитнем, рятуючи своїх товаришів, виводячи з біндерівського оточення звільнених вагітних жінок Сходу і бібліотеку, виявивши "Байрактар", після чого виявивши ще два "Байрактара", а також виявивши посеред поля майже новий унітаз, кинувся до нього регочучи, і підла ракета "Байрактара", що спружинила від його задньої частини, знищила ворожий "Хаймарс"! Ще двома ракетами, випущеними під фатальним кутом до гумових сідниць сержанта Абізянова, було вбито сто п'ятдесят націоналістів і один іноземний найманець.

Добігши до унітазу, сержант Абізянов зрозумів, що це дерев'яний муляж, який використовував як приманку біндерівський снайпер Микола, і загинув смертю розчарованих, але подвиг його навічно залишився в гумових серцях російських людей... Однак якщо про запаморочливі спецоперації загону "Гумова Попа" нам відомо від самого Путіна, то православний спецзагін "Гумова Вагіна" діяв під завісою секретності аж до того дня, коли його однойменний скрепний талісман був захоплений біндеровцами і виставлений на загальний глум.

Відео дня

Жителі молодих республік демонструють свої видатні військові якості ще на етапі призову - бігають так швидко, що не кожен російський воєнком наздожене, вміло ховаються від загоничів у складках міської місцевості, показують дива паркуру

Втративши свій головний скарб, воїни спецпідрозділу згуртувалися так сильно і глибоко, що частину довелося терміново розформовувати, але святе місце кращих суперсолдат Путіна пустувало недовго. Вже за кілька днів російський президент відкрито заявив, що російський витязь, звичайно, не те щоб зовсім гівно, але мобілізовані аватари з Лугандона спецоперують набагато краще. "Сформовані два корпуси з місцевих мешканців. Вони воюють краще, ніж професійні військові, - відзначив Путін. - Вони борються дуже мужньо, хоробро і результативно".

Зрозуміло, цими словами президент РФ зовсім не хотів сказати, що звичайні споконвічно російські солдати воюють боягузливо, боязко і без толку, - він просто констатував очевидні факти. Адже жителі молодих республік демонструють свої видатні військові якості ще на етапі призову, - бігають так швидко, що не кожен російський воєнком наздожене, вміло ховаються від загоничів в складках міської місцевості, показують дива паркуру, перевтілення в бабусь і маленьких неголених дітей, словом, борються з могилезацією дуже мужньо, хоробро і результативно, - але, на жаль, їх запаси - не безмежні, адже недарма кажуть, що мешканця звільненого Донбасу важко спіймати, легко втратити, і неможливо забути про те, що вже якщо навіть донецькі ханиги воюють краще російської кадрової армії, то краще за неї буде взагалі хто завгодно.

Бінго.

Чому, зрештою, досі не викопані і не кинуті на прорив Кобзон і Жириновський, це дуже підбадьорило б хлопців на передовій

Як тільки Володимир Володимирович розгадав цей заплутаний ребус, набір суперсолдат в російську армію нового типу пішов дуже добре! На спецопераційний фронт потягнулися вервечки орденоносних зеківбомжів і футбольних фанатів.

На жаль, модернізації православного воїнства поки бракує масштабу, - чому, наприклад, футбольним фанатам можна, а шахових фанатів не запрошують? Якщо почесна військова служба для кращих з кращих рекламується у психоневрологічних диспансерах, чому не охоплений огрядний сегмент шкірвендиспансерів, де, врешті, веселі цирозники? Де численні російські космонавти з чудотворними іконами, що відводять "Хаймарси"? Хто саботує відправку на фронт уцілілих ветеранів млявою Вітчизняної війни, нехай вже відпрацюють, нарешті, своє "Спасибо деду за победу", брехуни. Чому, врешті-решт, досі не викопані і не кинуті на прорив Кобзон і Жириновський, це дуже підбадьорило б хлопців на передовій; і взагалі, чому б соколиків, яких біндерівці за півроку перебили, не відкопати і не прокрутити по другому разу? Гуляти так гуляти!

На всі ці питання немає відповіді, але невдовзі вона, звичайно, буде. Сьогодні суперсолдати потрібні Росії як ніколи, а значить, вона їх отримає, ура, за Батьківщину.

Василій Рибніков